Spørgsmål

Spørgsmål

Har I nogle spørgsmål?

Spørgsmål Vi Ofte Bliver Mødt Med

Fazer drone

1. Hvornår er deadline for aflevering af materiale?

14 dage før jeres kampagne starter skal vi have modtaget jeres printfiler. Modtager vi dem senere, kan vi ikke garantere I kommer op til det aftalte og planlagte tidspunkt.

2. Hvilke krav er der til printfilerne?

Vi sender jer en fil med kravspecifikationer, når ordren er booket hos os.

3. Reduceres lysindfaldet ved opsætning af reklamer?

Ja, der vil gå noget lysindfald bort. Men i retur får i en lukrativ indtægt. Det er sjældent i livet man får noget uden at opgive noget. Vi mener dog at en 30-60% reduktion i lysindfald er en billig pris og dermed af mindre betydning set i lyset af et i forvejen forstyrrende byggeprojekt.

4. Hvor tidligt skal vi kontakte jer?

Jo hurtigere I tager kontakt til os jo bedre. Der går meget planlægning og fokus til og jer og os en fordel at vi tager de indledende skridt så tidligt som muligt.

5. Hvor længe er der reklamer på stilladset?

Typisk er der reklamer på stilladset lige så længe som byggeriet varer, men det er i sidste ende op til jer. Dog har vi endnu ikke oplevet, at der ikke er en fælles konsensus omkring, at vi ikke skal maksimere indtægterne mest muligt. Og for at gøre det, så vil der blive udskiftet reklamer hver 14. dag indtil byggeriet er færdiggjort.

6. Hvornår får vi betaling?

Det mest normale er, at lave én samlet opgørelse ved projektets udløb og herefter lave en samlet afregning. Det er også muligt at lave en løbende afregning. Det er op til bygherren. Vores kunder kan have op til 60 dages betalingsbetingelser, hvilket også påvirker bygherren.

Har I flere spørgsmål?

Senest Stillede Spørgsmål

Har I flere spørgsmål kan I gå mere i dybden med, hvilke spørgsmål vi ofte bliver mødt med. Vi har forsøgt at samle de mest relevante og ofte stillede spørgsmål nedenfor:

7. Hvem står bag Blackbird Media?

Blackbird Media er ejet af Nicolai Roest Deijenberg og Nikolaj Blechingberg Kure. Der samlet 4 ansatte, der dagligt varetager driften af firmaet.

8. Hvorfor samarbejde med Blackbird Media?

Blackbird Media har en meget skarpt fokus på stilladsreklamer og gavlreklamer. Det gør at vi er blevet specialister på vores område og kan levere de bedste løsninger til vores samarbejdspartnere og kunder. Vi er hurtige, moderne, innovative, kreative og omstillingsparate. Vores konkurrenter i branchen har et meget bredt fokus, hvilket gør, de ikke kan maksimere på denne niche i samme grad som Blackbird Media kan.

9. Skal vi orientere jer, hvis vores byggeproces bliver forsinket?

Ja, det vil være en meget stor fordel, hvis I deler denne information med os, så tidligt som muligt. Kontakt os meget gerne for en nærmere uddybelse af dette.

10. Hvor meget kan vi som bygherre tjene?

Det kommer an på mange ting. Kontakt os derfor for et gratis og uforpligtende oplæg, så skal vi sammensætte vores skøn og estimater til jer, der normalt er meget præcise.

11. Hvor holder Blackbird Media til henne?

Vi har kontorer i Store Kongensgade i København. Vores primære marked er København, men vi servicerer og opererer også i andre dele af landet.

12. Hvilket materiale er reklamerne lavet af?

Vores bannerreklamer bliver printet på mesh-pvc.

13. Hvor mange projekter har I udført?

Vi har udført mange hundrede projekter – primært i eget navn, men har også tidligere samarbejdet med andre parter om fælles projekter.

14. Hvad gør I med reklamerne efter kampagnen er endt?

Vores montører nedtager reklamen og sørger for at køre den til genbrugsstationen, hvor den bliver afhændet på korrekt vis.

15. Hvad forventer Blackbird Media af bygherren i processen?

Vi skal blot have fri adgang til at sælge og montere reklamerne, så står vi for resten. Det er meget vigtigt at have en klar og tydelig kommunikation mellem alle de involverede parter. Her er det særligt vigtigt at inddrage entreprenører, stilladsfirmaer og beboere.

16. Koster det noget at hyre Blackbird Media?

Nej, det koster ikke noget at arbejde sammen med os. Vi indgår et samarbejde og vi sørger for at skabe alle indtægterne som bliver fordelt retfærdigt mellem os.