Gavlreklamer

Gavlreklame på bygningen af Forum, Frederiksberg

Gavlreklamer er et stærkt medie til at kommunikere budskaber og en eftertragtet vare, hvis beliggenheden og formatet er rigtigt. På bygningen af Forum er det muligt at få lavet en banner op til 304 m2, hvilket er den absolut største gavlreklame på Frederiksberg samt løsninger tættest på indre by.

På Forum er trafikken meget alsidig og bred i form af kørende, gående, cyklende, metropassagerer og buspassagerer. Der er konstant travlt og ikke nok med beliggenheden er i top, så er synligheden også helt i top og gør mediet uundgåeligt.

Varme og tryghed i de mørke timer

Når mørket falder på fremstår budskaberne på gavlreklamen af Forum klart og tydeligt. På eksemplet ovenfor fremgår Netto’s prisvindende kampagne. Lyset fra reklamen virker dragende og tryg på en mørk og dunkel aften. Samtidig med reklamerne skaber varme og tryghed får det også alle til at tænke det samme – skylder man mon penge til skattemyndighederne eller skal man have penge tilbage? Og skulle man passe bedre på de hårdt tjente penge og handle oftere ind i Netto?

Målene på Forum

Reklameareal på Forum er 8 meter højt og 38 meter langt, hvilket giver det totale reklameareal et potentiale på 304 m2 – det er muligt selv at variere bredden og mindske størrelsen. Det er i udgangspunktet attraktivt, da kunderne har bred mulighed for at arbejde med deres grafiske materiale.

Der er mange formater og løsninger på gavlreklamer – kontakt os i dag og lad os give vores besyv på dit projekt.

A49I2426

Få dit budskab ud med gavlreklamer

Kampen om vi menneskers opmærksomhed er benhård. Vi mødes af reklamer overalt, og der er grænser for hvor meget information, som vi mennesker kan rumme. Derfor fejler mange reklamekampagner, og det er ikke altid, at man rammer sin målgruppe i tilfredsstillende grad, når man anvender de mest populære markedsføringskanaler.

Hos Blackbird Media er vi specialister i gavlreklamer og andre løsninger, som effektivt kommunikerer dit budskab til offentligheden.

Vi har mere end 30 års erfaring, og har igennem tiden gennemført over 400 projekter for en lang række kunder.

Vi producerer og monterer selv reklamebannere, gavlreklamer og andre printede løsninger, og vi er både leveringsdygtige indenfor små og store reklamer.

Der findes utallige spots rundt om i de danske byer, hvor det er oplagt med reklamer. Vi råder allerede over den del spots, og der kommer hele tiden nye til. Det kan være i forbindelse med renoveringsprojekter, hvor vi producerer bannere, som kan dække siden på stilladset, eller andre steder, som permanent fungerer som reklameplads.

Mulighederne er mange, og hos Blackbird Media tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vores kunder har rig mulighed for at arbejde med deres grafiske materiale, og på denne måde skabe et visuelt produkt, som folk husker.

Gavlreklamer bliver ofte set af tusindvis af mennesker hver eneste dag, og hermed kommer budskabet ud.

Kontakt os i dag, og hør mere om de mange muligheder for printede løsninger hos Blackbird Media, som rent faktisk bliver set af dine potentielle kunder.

En gavlreklame er en god indtægtsmulighed

Hvis du er husejer, bygherrer eller på anden måde råder over store flader i det offentlige rum, så hører vi gerne fra dig. Vi er nemlig altid på udkig efter nye reklamespots, og vi har kunderne, som gerne vil have deres budskab ud.

På denne måde får du mest muligt ud af dine ejendomme, dit stillads eller andre flader i det offentlige rum, som du råder over. Renovering, forskønnelse og andre byggeprojekter er ikke gratis, og her kan en ekstra indtægt fra reklamer gøre en forskel. På denne måde har vi set en lang række renoveringsprojekter, som er blevet muligt takket være indtægterne fra reklamer. Hos Blackbird Media er vi stolte over at være en medvirkende faktor til, at Københavns historiske og smukke bygningsværker bliver forskønnet, da indtægterne for leje af gavlreklamer ofte er afgørende i dette sammenhæng. Med disse indtægter kan man også investere i bedre materialer eller andre eksklusive løsninger. Ligesom i reklamernes verden er det kun fantasien, som sætter grænserne.

Hvis du har spørgsmål i forhold til de løsninger, som Blackbird Media leverer, kan vi kontaktes på telefon eller mail. Vi vender altid tilbage på henvendelser hurtigst muligt, så du kan danne dig et overblik over dine indtægtsmuligheder med reklamer på gavlen eller prisen på printet materiale.

Der er mange muligheder med Balckbird Media, og vi glæder os til at høre fra jer, så I også kan blive en del af vores succeshistorie, som nu har varet i mere end 30 år.