Printløsninger

Print og monteringsløsninger

I Blackbird Media er vi eksperter i print og montering i alle størrelser. Vi printer og monterer ikke kun stilladsreklamer i storformater, men også mindre bannere såsom byggebannere og butiksbannere. Vores printkvalitet er meget høj og vores montører har +30 års erfaring, hvilket gør vi altid leverer til tiden, opnår det flotteste udtryk og vores løsningers holdbarhed er lang.

Montageløsninger

Vi løser monteringsopgaver uanset opgaven omfang. Det er muligt for os, da vores montører har +30 års erfaring samt adgang til alle de rigtige værktøjer. Mange montageopgaver skal udføres om mandagen, hvilket ligger et pres på deres kalender. Såfremt du skal montere om mandag, så skal vi vide det i god tid. Alternativt skal I forespørge på montage på andre dage i ugens hverdage.

Opnå ekstra indtægt med reklamebannere

Konkurrencen om kundernes opmærksomhed er hård. Moderne mennesker bliver bombarderet med tusindvis af indtryk hver eneste dag, og det kræver mere og mere at få sit budskab ud til målgruppen. Dette kan være fatalt for virksomheder, da budskabet nemt bliver overset i forbifarten. Og der er ingen omsætning uden kunder.

Hos Blackbird Media er vi eksperter i print og montering, og vi kan levere reklamebannere i alle størrelsesformater. Dette er en oplagt mulighed for en lang række virksomheder, og derfor er vi altid på udkig efter nye facader, som kan prydes af reklamer. Her er en oplagt mulighed for ekstra indtægt, hvilket kan være med til at finansiere forskellige projekter.

Vi har mere end 30 års erfaring med print og montering, og vi har været med til det meste i løbet af de mange år. Denne erfaring deler vi med jer, når i er på udkig efter reklamebannere eller andre printede løsninger, som sørger for at dit budskab bliver effektivt kommunikeret til din målgruppe.

Få et reklamebanner hvor kvaliteten er i top

Hos Blackbird Media nyder du godt af mere end 30 års erfaring indenfor printløsninger i alle størrelsesformater, og kvalitet har været et nøgleord siden starten.

Hos Blackbird Media fremstiller vi reklamebannere, som kan holde til det danske vejr. Vi anvender de bedste materialer til fremstillingen af bannere, og på denne måde får du en løsning, som er holdbar i længere tid, og undgår at din facade fremstår grim og slidt.

Der er mange løsninger, og vi tager altid udgangspunkt i jeres værdier, målgruppe og ønsker til placering. På denne måde kan vi skræddersy en løsning, som opfylder jeres behov.

Reklamebannere på stilladser eller andre facader er en oplagt mulighed for en ekstra indtægt. For private kan det være med til at finansiere renoveringen og gøre drømmeboligen til virkelighed. For store bygherrer er vores bannere og andre løsninger en glimrende kilde til øget indtægt, som kan gøre store projekter mulige. På denne måde vinder vi alle sammen, da det er i alles interesse, at vores historiske og smukke bygninger løbende bliver forskønnet og vedligeholdt.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for reklame banner

Kontakt en af vores dygtige og enagerede medarbejdere i dag, og hør mere om dine muligheder med Blackbird Media. Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du skal i gang med et byggeprojekt eller allerede har en facade, hvor et af vores bannere kan opstilles.

Vi har gennemført mere end 400 projekter, og vi glæder os til at komme i gang med dit projekt.

Vores ambition er at fremstille de bedste reklame bannere

Hos Blackbird Media har vi en klar ambition. Vi vil være de bedste på markedet, når det handler om reklamer til facader og andre løsninger inden for print og montage. Vi udfører både store og små opgaver, så kontakt os i dag. Så kan vi sammen tage en uforpligtende samtale, hvor I bliver klogere på de mange muligheder, som Blackbird Media tilbyder. Så er vejen banet for ekstra indtægter og muliggørelsen af store og små byggeprojekter.